Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till GF Örnen!

GF Örnen är en gymnastikförening som erbjuder: Barngymnastik, truppgymnastik, rytmisk gymnastik och motion. Vi i GF Örnen ser alltid fram emot roliga träningar med utveckling & glädje.  

 

Vill du eller ditt barn vara en del av detta och lära sig utöva gymnastik eller träna för aktivering? Skicka då in en anmälan till oss under fliken Bli medlem ». Samtidigt vill vi göra dig uppmärksam på att vi har kö i några av grupperna.

Corona - viruset
2020-03-23 20:52

GF Örnen följer fortsatt de riktlinjer och rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger för att vi, vid behov, ska kunna agera snabbt och effektivt.


Just nu finns inget formellt beslut om att ställa in all träning. Ledare kan komma att behöva ställa in träningar eftersom för få gymnaster kommer till träningen. Eftersom vi har mycket få deltagande barn i Bamse och Hoppet har vi valt att ställa in dessa grupper. Även om era barn är friska väljer ni så klart själva om ni vill att de, utifrån rådande omständigheter, ska delta i träningen eller stanna hemma. 


Vi har ett fåtal tränande inom GF Örnen som är över 70 år. Folkhälsomyndigheten uppmanar er som är över 70 år och äldre att begränsa sina nära kontakter med andra de kommande veckorna. Det innebär bland annat att så långt som möjligt undvika folksamlingar som kan uppstå t.ex. vid träning.


Vid minsta symptom på förkylning, hosta eller feber förutsätter vi att ni håller er hemma från träningen. Detta gäller både ledare och gymnaster. 


Under rådande omständigheter måste vi dessvärre skjuta på årets gymnastikshow. Vi återkommer med förhoppning att vi kan genomföra den under höstterminen istället.

Förändringar som påverkar verksamheten kommer att kommuniceras via hemsidan, mail och Facebook.

 

Tillsammans är vi rädda om varandra!

 

Hälsningar

Styrelsen i GF Örnen

 

Corona viruset
2020-03-12 20:18
Hej!

Med anledning av Corona viruset kommer här lite information. GF Örnen följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. I nuläget finns inga restriktioner att träna tillsammans i den omfattning som vår verksamhet har. Vi kommer därför fortsätta att hålla träningar som vanligt. 


Vi vill göra allt som vi kan för att förhindra smittspridning. Med anledning av detta så uppmanar vi alla föräldrar att hålla sina barn hemma från träningen om de har förkylningssymptom eller känner sig sjuka. Det gäller även er som är vuxna. Vänta med att träna tills du är frisk igen. Även om du har lindriga symptom på luftvägsinfektion, feber eller hosta ska du undvika att träna och stanna hemma. Även andningspåverkan, halsont, huvudvärk, muskel- och ledvärk kan vara symptom på viruset.

Mer information hittar du här: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/fragor-och-svar/ 


Vi kommer uppdatera med ny information om läget förändras. 


Med vänlig hälsning
GF Örnens styrelse
GF Örnen och GF Balans har slagits samman!
2019-11-03 13:26
På GF Örnens årliga gymnastikuppvisning i maj 2019 deltog gymnaster från GF Balans som genomförde en fantastisk uppvisning i rytmisk gymnastik.

GF Balans Vinslöv och GF Örnen Hässleholm har från och med hösten 2019 gått samman i en gemensam förening. Sammanslagningen innebär att GF Balans upphört som egen förening och inträder i GF Örnen. GF Balans har en lång erfarenhet av rytmisk gymnastik. Vi är stolta över att därför nu också kunna erbjuda rytmisk gymnastik i GF Örnen. Tränarna Larisa Nuzhdina, Linette Przybyszewska och Lizaveta Milbrete har följt med in i GF Örnen och håller i våra grupper för rytmisk gymnastik.


Barngymnastiken i Vinslöv som ingått i GF Balans har också flyttats över och kommer ha fortsatta träningar i Vinslöv. Tränare i barngymnastiken är Emma Ågren, Felicia Lindh och Tilda Källman. Emma Ågren har också valts in i styrelsen som suppleant.


Tränarna samt de medlemmar som önskat följa med in i GF Örnen hälsas välkomna!
Välkomna till ny termin
2019-08-14 18:53
Välkomna alla nya och gamla gymnaster till höstterminen 2019!

Terminen startar v.34 och håller på till v.49.

Vi ser fram emot en rolig höst tillsammans. 

Nationaldagsfirande med stipendium från Lions
2019-06-06 16:17
GF Örnen firade nationaldagen på Familjefesten på Norra Skåne
Magnus Larsson, vår engagerade ungdomsledare och verksamhetsledare tog emot stipendium från Lions på Nationaldagen. Stort grattis Magnus. Flera av våra gymnaster var på plats för att visa vår fina verksamhet och ha en trevlig stund tillsammans. 
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..