Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till GF Örnen!

GF Örnen är en gymnastikförening som erbjuder: Barngymnastik, truppgymnastik, rytmisk gymnastik och motion. Vi i GF Örnen ser alltid fram emot roliga träningar med utveckling & glädje.  

 

Vill du eller ditt barn vara en del av detta och lära sig utöva gymnastik eller träna för aktivering? Skicka då in en anmälan till oss under fliken Bli medlem ». Samtidigt vill vi göra dig uppmärksam på att vi har kö i några av grupperna.

GF Örnen och GF Balans har slagits samman!
2019-11-03 13:26
På GF Örnens årliga gymnastikuppvisning i maj 2019 deltog gymnaster från GF Balans som genomförde en fantastisk uppvisning i rytmisk gymnastik.

GF Balans Vinslöv och GF Örnen Hässleholm har från och med hösten 2019 gått samman i en gemensam förening. Sammanslagningen innebär att GF Balans upphört som egen förening och inträder i GF Örnen. GF Balans har en lång erfarenhet av rytmisk gymnastik. Vi är stolta över att därför nu också kunna erbjuda rytmisk gymnastik i GF Örnen. Tränarna Larisa Nuzhdina, Linette Przybyszewska och Lizaveta Milbrete har följt med in i GF Örnen och håller i våra grupper för rytmisk gymnastik.


Barngymnastiken i Vinslöv som ingått i GF Balans har också flyttats över och kommer ha fortsatta träningar i Vinslöv. Tränare i barngymnastiken är Emma Ågren, Felicia Lindh och Tilda Källman. Emma Ågren har också valts in i styrelsen som suppleant.


Tränarna samt de medlemmar som önskat följa med in i GF Örnen hälsas välkomna!
Välkomna till ny termin
2019-08-14 18:53
Välkomna alla nya och gamla gymnaster till höstterminen 2019!

Terminen startar v.34 och håller på till v.49.

Vi ser fram emot en rolig höst tillsammans. 

Nationaldagsfirande med stipendium från Lions
2019-06-06 16:17
GF Örnen firade nationaldagen på Familjefesten på Norra Skåne
Magnus Larsson, vår engagerade ungdomsledare och verksamhetsledare tog emot stipendium från Lions på Nationaldagen. Stort grattis Magnus. Flera av våra gymnaster var på plats för att visa vår fina verksamhet och ha en trevlig stund tillsammans. 
Grattis Volten till bronsmedaljen
2019-05-11 10:58
Volten tog idag bronsmedalj i Rikssexan i Falun. Stort grattis till killarna för deras fina insats.
Volten tävlar i Rikssexan i Falun lördagen den 11 maj 2019
2019-05-08 18:21
Killarna i Volten
Tävlingen är en av landets största tävlingar i truppgymnastik. Vi håller tummarna för killarna och önskar dem lycka till. 
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..