SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till GF Örnen!

GF Örnen är en gymnastikförening som erbjuder: Barngymnastik, truppgymnastik och motion. Vi i GF Örnen ser alltid fram emot roliga träningar med utveckling & glädje.  

 

Vill du eller ditt barn vara en del av detta och lära sig utöva gymnastik eller träna för aktivering? Skicka då in en anmälan till oss under fliken Bli medlem ». Samtidigt vill vi göra dig uppmärksam på att vi har kö i några av grupperna.

Gräsroten/Svenska Spel
2022-05-02 09:06

Välj att stödja Din förening när du spelar via Svenska Spel. Ange Gymnastikföreningen Hässleholms- Örnen.

Tack för ditt stöd.

//Styrelsen Gf Örnen

Föreningskläder Webshop
2022-04-23 10:10

Länk till ny Webshop med Föreningskläder.

In och kika!  

Du hittar även länken under huvudmenyn - "Shoppen" 

 

Webshop - Föreningskläder

Samarbete med Intersport Hässleholm
2022-04-20 07:47

Gymnastikföreningen har ingått ett avtal med Intersport i Hässleholm. Detta innebär att vi kommer att ha en Webshop där ni har möjlighet att köpa våra föreningskläder. Webshopen är kopplad till vår hemsida där ni som medlemmar kan handla och en del av vinsten går direkt tillbaka till föreningen. Du kan även som medlem i club Intersport välja att stödja DIN förening-Gf Örnen när du handlar själv i butik eller på nätet. Du loggar in på Club Intersport/väljer din förening/spara.Vi kommer även att ha våra föreningskläder för utprovning på Intersport i Hässleholm. 

Tack för att ni väljer att stödja vår förening.

50 år som gymnast i GF Örnen!
2021-11-18 20:43

Här firas Hans Olsson som varit aktiv gymnast i Gf Örnen i 50 år!

Han började som 27 åring och håller flitigt på ännu.

 

I måndags kom Norra Skåne och uppmärksammade denne spänstige herre. Mitt under träningen överlämnade styrelsen en plakett från gymnastikförbundet för "50 årigt intresserat deltagande i gymnastikövningar" och en bukett.

 

Tillsammans med Klas Sturesson (som varit ledare för gruppen de senaste 35 åren ...!) och ett 20 tal killar till, utgör dom ett synerligen vältränat gäng!

Nu hoppas vi på en fin artikel!

GF Örnen behöver dig
2021-09-26 19:45

Vi behöver fler intresserade och engagerade förädrar till vår styrelse. Det är ett intressant och spännande arbete som vi gör tillsammans. Anmäl ditt intresse till gfornen.styrelse@outlook.com.


GF Örnens styrelse

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..